Doorgaan naar artikel
Wegens enorme drukte op onze orderafdeling en beperkte capaciteit bij de verschillende vervoerders dient er rekening gehouden te worden met een verlengde levertijd. Momenteel is dit 5 werkdagen voor alle vervoerders.
Wegens enorme drukte op onze orderafdeling en beperkte capaciteit bij de verschillende vervoerders dient er rekening gehouden te worden met een verlengde levertijd. Momenteel is dit 5 werkdagen voor alle vervoerders.

Het nieuwe medium voor zandfilterpompen (filterbollen)

De Comfortpool filterbollen

De Comfortpool filterbollen, het nieuwe filtermedium voor zandfilterpompen! Praktisch en lichtgewicht, dus extra gemakkelijk en zeer effectief. De Comfortpool filterbollen hebben een hoge vuilopname en filteren het zwembadwater. 500 gram filterbollen doen hetzelfde als 18 kg filterzand.

Dit is ook waarom filterbollen vaker worden gebruikt dan filterzand of glasparels.

 

Eenvoudig te reinigen via een backwash (dit is een spoelprogramma op de filterpomp) of met een simpele handwas. Door jaarlijks 10 a 20% te vervangen gaan de filterbollen bovendien jarenlang mee! Er wordt aanbevolen de Comfortpool filterbollen wekelijks te controleren en indien te reinigen en/of te vervangen.

Tevens zorgen de bollen voor een efficiëntere en energiebesparende zwembadreiniging. Water stroomt makkelijker door de Comfortpool filterbollen dan door filterzand, dat vermindert het drukverlies van de pomp. Dit is milieu vriendelijker, scheelt energieverbruik en kosten!

 

Specificaties

U kunt de Comfortpool filterbollen gebruiken in elk type zandfilterpomp.

De filterbollen zijn gemaakt van polyester (PET). Niet toxisch en 100% recyclebaar.

Diameter : ± 5 cm.

 

Voordelen

Lichtgewicht en handzaam
Eenvoudig te reinigen
Verminderde drukverlies in de pomp

 

Gebruik

Vul het zandbed van de filterpomp met de Comfortpool filterbollen. Als nu het zwembadwater langs de bollen stroomt, filteren deze alle viezigheid uit het water. De vezels van de filterbollen zijn zo ontworpen dat deze alle vuildeeltjes aan zich laten hangen. Daarna stroomt het gereinigde zwembadwater terug het zwembad in

 

Hoeveelheid filterbollen staat gelijk aan filterzand staat gelijk aan glasparels Type zandfilterpomp
350 gram 12 kg 8,5 kg filterpomp 4m³
640 gram 23 kg 16 kg filterpomp 6m³
975 gram 35 kg 25 kg filterpomp 8m³
1500 gram 55 kg 38 kg filterpomp 10m³

 

Bestel hier Comfortpool filterbollen 

 

Vorig artikel WebwinkelKeur